Om mig

Manden i rød

Jeg har over 30 års erfaring inden for både den industrielle verden og den optrædende del. 

Jeg er uddannet musiker og har mit daglige arbejdet som selvstændig konsulent inden for kunde service, herunder nogle af verdens mere kendte producenter herunder L’Oreal, Heraeus Kulzer og Microsoft.

Disse erfaringer har givet mig mulighed for at arbejde med, og for mennesker fra alle samfundslag. Jeg er lige meget hjemme med, dem på bjergets tinde som dem på gulvet, med sin erfaring med både de kendte som de royale, alle som han har haft direkte kontakt med.

Denne toastmaster er en ekspert i etikette, han vil kunne tilfører jeres bryllup højtidlighed og stil. Så! slap af tal med og nyd jeres familie og venner, med en viden om at Niels har styr på tiden, koordinerer det hele og i fald der er brug for jer, kommer han og henter jer.

Når jeg ikke er toastmaster, er min arbejdsdag inddelt mellem, at være uafhængig aftapper (Whisky), professionel Sækkepibe spiller og være far for hans unge datter, (klart den mest krævende del)

skotske Toastmastere

Jeg er dansk – hvorfor så, foreningen af skotske Toastmastere?
Jeg har med min ihærdige spillen af sækkepibe rejst omkring i det skotske højland både for undervisning, men også på ferier – Jeg er godt nok født i danmark, men mit hjerte tilhører det skotske højland.

Visits: 13